Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Het hoort er eenmaal bij. Wij hopen alleen dat we je met een ander artikel wel blij (hebben) kunnen maken.

Als je gebruik maakt van dit recht, krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. Verzendkosten krijg je alleen terug als je deze ook daadwerkelijk hebt betaald.

Als je een of meerdere artikelen uit de bestelling behoudt, dan krijg je de kosten van het retour gezonden artikel van de bestelling terug. Hierbij krijg je niet de bij de bestelling betaalde verzendkosten terug.

De kosten voor retour van jouw huis naar ons zijn voor jouw eigen rekening.

Om gebruik te maken van dit recht kan je contact opnemen met ons via info@youssrafashion.com.  We zullen je dan uitleggen welke stappen je moet nemen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits we je retour ontvangen en gecontroleerd hebben.

Belangrijk om te weten: Je mag jouw aankopen thuis passen zoals je dat ook in een winkel zou doen. De artikelen dienen ongebruikt en ongedragen te zijn en in de originele verpakking te zitten met de aangehechte prijskaartjes. Producten die u overduidelijk heeft gebruikt, duidelijke schade hebben of sporen van overmatig gebruik vertonen kunnen we niet als retour accepteren.